Køb Fortress anker

-7%

Fortress anker

Fortress anker fx-7

1.306,00 DKK

Fortress Anker - Verden bedste anker

Fortress anker, har fået titlen som “Verdens bedste anker”, af flere sejlere og respekterede marine-eksperter, end noget andet anker!

I tests af ankere til båd, som er blevet foretaget over hele verden, har intet andet anker, end Fortress, sat sig hurtigere eller kunne matche den styrke, som Fortress kan holde med.

Fortress Anker har LIVSTIDSGARANTI

Fortress, som producerer ankerne, tilbyder livstidgaranti på alle deres ankre. Du kan derfor trygt købe et Fortress anker, og selv føle kvaliteten, og den nemme håndtering.

Når du har modtaget dit anker, bør du registrere ankeret ved Fortress – Det gøres nemt og enkelt i deres Anker registreringsformular, som du finder her. Vi hjælper gerne med registreringen af dit anker, såfremt det måtte ønskes.

Fortress Anker test

Som tidligere nævnt, har Fortress taget prisen som de bedste ankre i mange tests. Her er links til at par stykker, af disse tests.

Sail 10/06

Yachting Monthly 11/09

Pucket Sound (Svensk)

Myter & Fakta

Myte: Desto tungere et anker, desto bedre…
Fakta: Moderne design og top-professionelt ingeniørarbejde, har ikke kun gjort ankre bedre, men også lettere. Der er lavet mange “virkeligheds” test af ankre rundt omkring i verden, inklusiv en lavet af U.S Navy, og resultaterne er utvedtydige: De ankre der holder bedst, er blandt dem der holder bedst.

Myte: Stål er det stærkeste materiale til ankre…
Fakta: Ikke længere! Idag findes der mange materialer, der er stærkere end stål. F.eks. er Højstyrke aluminium-magnesium legering yderst velegnet til ankre, og er, kilo for kilo, mere end dobbelt så stærkt som står.

Myte: Alle ankre, er lige effektive…
Fakta: Det er ikke korrekt. Forskellige anker-design, og materialevalg virker forskelligt. Det betaler sig at købe det mest effektive anker.

Vægt: En fordel ved Fortress Anker

Fortress ankere er lavet med høj præcision, og intuative materialer. Der er ingen svejsninger, som svækker metallet – og det resulterer i et lettere anker, som er let at håndtere. Se videoen, og døm selv.

Nemt at samle – og skille ad igen

Et Fortress anker, er nemt at håndtere, og nemt at opbevare. Ankrene fra Fortress, kan nemlig skilles ad, og stuves væk. Når du skal bruge ankeret igen, er det lynhurtigt at samle. Se animationen.

Fortress anker - adskilt
Sådan samles og adskilles et Fortress Anker