Bådudstyr

Overvejer du at investere i nyt udstyr til båden? Så får du her et sted at starte: Gør båden hyggelig og bekvemmelig.

Når folk tænker bådustyr, så tænker mange automatisk på ankring og rig, motordele, navigationselementer og alt sådan noget. Og det er selvfølgelig også vigtigt bådustyr til dig, der ikke har den del i orden endnu. Men hvis du gerne vil sikre, at båden bliver endnu et sted, der også kan føles som hjem for dig og dine nærmeste, så kræver det, at du investerer i bådudstyr, der giver båden dét ekstra skub i den hyggelige retning.

Herunder har vi samlet en liste over 5 ting til båden, der vil gøre jeres tid blandt bølgerne endnu hyggeligere. Så får I den maksimale glæde ud af jeres båd.

Lanternepærer: Få hyggelig belysning i aftentimerne

Lanternepærerne er et godt sted at starte – for hvor vil det være hyggeligere med blød, glødende belysning end i skumringen, når I sidder i båden? Ingen steder, selvfølgelig.

Lanternepærer kommer i mange forskellige varianter og former. Det vigtige, når du køber lanternepærer til båden er, at det er produkter, der kan holde til at gynge og daske lidt rundt uden at gå i stykker. Disse finder du heldigvis hos de fleste forhandlere af bådudstyr.

Køleskabet: Tag de kolde drikkevarer med på sejlturen

Køleskabet er endnu et nødvendigt stykke udstyr, når hyggen skal etableres. For god, dansk hygge på vandet kommer nemlig sammen med kolde drikkevarer – og måske en bid mad, som I også har taget med.

Hos mange bådustyrsforhandlere kan du nemt finde mindre køleskabe, der er særligt byggede til at kunne klare vip og skvulp uden at brokke sig.

Højtaleren: Sæt stemningen med blid musik til bølgerne

Musik er næring til sjælen. Og når musikken ledsages af blide bølgeskvulpt, hvad kunne så være mere livsgivende? 

Radioen er selvfølgelig lovpligtig at have ombord på skibet, når du sejler ud. Den er din livsnerve, hvis noget går galt – og du skal også kunne kommunikere med skibene omkring dig, når du sejler. Men det er ikke altid, at radioen har en god forbindelse til en god radiostation – og så er det vigtigt at have dækket sig ordentligt ind. Investér i en god bluetooth-højtaler til båden, og få musikken streamet ud over bølgerne til de gode stunder.

Vandtætte puder: Så I sidder dejligt og blødt

Vi behøver nok ikke at føje så forfærdeligt meget til dette punkt. Hvorfor du bør investere i puder giver nemlig sig selv. Men regulært stof blandet med vand er sjældent en god cocktail over tid. Heldigvis kan du finde vandtæt bestræk til dine puder hos enhver forhandler af bådustyr. Det er en god investering, som du ikke vil blive træt af.

Rebstropper: Organiserer dét, der flyder

Alle, der har været ude på en båd, kender til det milde kaos, der hurtigt kan opstå med reb, der flyder på dækket, og grej, der ligger hulter til bulter i hjørnet. Det er grej, der er nødvendigt at have med, når du er ude på bølgerne – men du kan lige så godt organisere det ordentligt, hvis du gerne vil have det hyggeligt. Rebstropper er et simpelt men fantastisk middel mod rod i båden.